Gezocht…
Gezocht…

Gezocht…

Zelf afbeeldingen maken met AI is leuk, maar als je wat wil verdienen moet je ook meedoen aan challenges. En het resultaat is dan meestal niet iets wat je normaliter zou maken, maar waar je uiteraard wel veel van kan leren. Buiten je comfort zone is nog veel meer om te kleuren. De onderstaande challenge heeft me veel credits gekost. Ik kreeg zelfs vragen van Pro’s die ermee zaten dat het niet goed lukte.
Challenge Criteria
Today we ask you to create wanted posters for the galaxy’s most elusive criminals. Design captivating posters that detail the appearances and crimes of interstellar outlaws.
Ik ben zelf heel tevreden met het resultaat van iets wat ik uit mezelf niet zou maken, maar wat wel veel respect opleverde van anderen. In tijd gezien doet de applicatie om het beeld te maken er een seconde of tien over. Het uitdenken van het beeld in tijd zal een half uur tot een uur geweest zijn, niet aan een stuk, Maar na iedere poging moet je je even bedenken wat er verkeerd gegaan is en hoe je dat uiteindelijk oplost.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Foto: AI-Art ©bVision.nl
Titel: I saw her…
programma: Nightcafé studio
Average rating: 3.41 out of 5 (best 20%)

15 reacties

    1. Sjoerd

      Zoals je de aan de tekst eronder kan zien is dit ook met nightcafe gemaakt. Je moet als je dat gebeurd eens kijken naar bij de advanced instellingen. Daar kun je een negatieve (standaard)prompt opgeven. Vaak helpt het ook als er dat gebeurd eens een ander model te gebruiken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.