AI-Art: De Meesters
AI-Art: De Meesters

AI-Art: De Meesters

Ook de grote meesters ontkomen er niet aan om gegrepen te worden door AI. Want vertelt u het maar, is dit een Matthew Wong of een Vincent van Gogh of is dit iets van mij in de stijl van een grote meester. Dit is uiteraard iets van mij, anders ging het niet over AI. Zodra iets herkenbaar wordt kun je er een stijl aan ophangen. Een soort kapstok in de kunst. Door de juiste stijl van die kapstok te halen kun je dus een kunstenaar imiteren. Van Prehistorische Kunst tot de huidige kunststijlen hangt er wel iets op een hanger. Je moet je er uiteraard wel in verdiepen welke hangers er aan je tekening hangen, en je moet de tekening nog beschrijven. Overigens is de aanleiding van deze creatie te vinden bij Bertie(bo) die enkele blogs maakte over Matthew Wong.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Foto: AI-Art ©bVision.nl
Titel: Nightview
programma: Nightcafé studio

15 reacties

  1. Wauw, mag ik eerlijk zijn? Ik ben niet zo’n fan van Vincent maar deze sterrennacht heeft wel wat! hahaha dat huisje en zo, geweldig!

    AI ik hoor het, zie het op tv, en ikzelf heb er niets mee. Wat mensen er ook mee kunnen doen. Wie weet later in de toekomst, het gaat mij net even wat te snel allemaal.

    X

    1. Sjoerd

      Als je gebruikt maakt van verwijzingen maakt AI de tekening in die stijl, in dit geval omschrijf je wat je wil zien, de omgeving bij nacht, het zeegezicht o.a. met het huis op de voorgrond. De moeilijkheid ligt in dit geval bij Matthew Wong, die niet alleen wek maakte in de stijl van van Gogh, maar ook in heel andere stijlen, Dan ben je verplicht om eerst naar Wong, en daarna ook naar van Gogh te refereren. Dit was overigens een makkelijke omdat je naar de namen kunt verwijzen en niet ieder aspect afzonderlijk hoeft te definiëren.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.