Op veler verzoek toch een handleiding voor het samenstellen van een recept voor pizza. Voor de duidelijkheid zal ik even het recept voor het deeg weglaten en er vanuit gaan dat u even een kant en klaar deeg bij Appie, of in dit geval bij de Jumbo koopt. Met een beetje knippen en plakken, of in mijn geval snijden bedekt u de hele plaat van een oven. Ik heb een elektrische oven met onder en boven warmte en bak straks op 220 graden. Als eerste gaat er dan in dit geval salsa saus op vermengd met een beetje tomatenketchup, maar u mag daar uiteraard ook een lekkere tomatensaus van Heinz voor pakken.
Daarna gaat er uiteraard kaas op. Welke is naar de smaak van de maker, maar in dit geval een droge mozzarella.
Daarna gebruik ik wat ham, welke mag u uiteraard zelf weten, maar een Italiaanse ham heeft hier mijn vooorkeur.
Hier moet pizza zeker een klein visje bevatten. Dat word meestal een ansjovis, lekker een beetje zeezout erbij
Dan komt pas echte smaak met een peperworstje, een andere worst mag uiteraard ook, of weglaten uiteraard.
Het spaans pepertje is uiteraard voor de echte liefhebber, Me! dus, de rest wordt zonder…
Een pizza zonder tomaten kan niet deze gaan er dus zeker op. Wel lekker dun snijden.
Daarna de een uitje, met wat Italiaanse kruiden en klaar zijn de voorbereidingen
Nog een beetje kaas en kruiden erover en de pizza kan in de oven
Het resultaat is dat iedereen hier het een super pizza vond…